Vores Historie – L' SAMSU Clothing

Vores Historie

L’SAMSU Clothing starter egentlig med en drøm dengang jeg (Peter) var 14 år i 2016. Jeg sad derhjemme med en Sweatshirt fra H&M og et ripoff Burberry halstørklæde og tænkte hmm kan man lave noget fedt ud af det her? Jeg fandt hurtigt saks og nål og tråd frem og klippede ærmerne af trøjen, klippede lidt i halstørklædet og syede så “Burberry” ærmer på trøjen. Så lavede jeg en lomme af halstørklædet og det endte med at blive en ret fed trøje. Så gik det op for mig at det var en vej jeg ville gå, men ærligt havde jeg ikke nosserne til at starte noget før i starten af 2021.

Jeg fik taget mig sammen og oprettet en virksomhed. (På det her tidspunkt fattede jeg intet af at drive virksomhed, eller lave et tøjbrand) Jeg brugte adskillige timer og sene aftner på at gøre mig klog om både det ene og det andet. Hvilke juridiske tilgange skal jeg have til det her? Hvordan skal mine designs se ud? Hvad er min forretningsplan? Kundesegment og alle de der fine løvens hule ting der er essentielt for en virksomhed. Når men jeg laver så en masse brainstorm om hvordan logo skal se ud og hvad brandet skal kaldes. Jeg kom frem til L’SAMSU (Udtales Lesamsu) da navnet LEE jo allerede er taget. Navnet har som sådan ikke nogen betydning men L står for Lee og SAMSU er en ombytning af nogle bogstaver fra mit efternavn og så lød det lidt fint og fransk og alt det der dit dat.
Jeg får så lavet et design og sendt det til en leverandør der gerne vil lave det for mig. Efter lidt dialog frem og tilbage når vi til enighed om det hele. MEN! Lige før aftalen er i hus får jeg en mail om at de ikke kan levere pga. Covid 19... Jeg er altså tilbage til start. Jeg finder en ny leverandør og efter et par uger er de klar til at sætte det hele igang. Så modtager jeg så en ny mail og kan du gætte hvor det her fører hen? Hvis du gættede på at de ikke kunne levere min bestilling så er du ikke så nem at narre. For ganske rigtigt de havde netop ændret i deres produktions layout så mit design ikke kunne produceres.... Jeg tænkte det her er bare ikke meant to be så. Men efter at have været lidt nedern over det besluttede jeg mig for at prøve en 3. gang. Denne gang var der ingen ko på isen og drømmen fik et nyt pust. Jeg kommer ikke fra en rig familie og måtte derfor spæde op med det meste af min hårdt optjente kassedame opsparing for dette. Jeg fik så de her samples hjem for at tjekke og teste at alt var som det skulle og det var det. Jeg laver min ordre og de kommer hjem. Jeg satte denne webshop op og nu er vi her.

Jeg håber at det var god læsning for det er i bund og grund vores historie. L’SAMSU Clothing er i skrivende stund ikke det største brand, men vi er ægte og vi er autentiske og dybt passionerede omkring vores produkter og vi arbejder hele tiden på at gøre det bedre for jer som kunder. Hvis i har noget i synes kan gøres bedre, anderledes eller noget andet du vil dele med os er du velkommen til at kontakte os :)

Du kan finde os på

Instagram @Lsamsuclothingdk 

Facebook L’SAMSU Clothing 

Eller sende os en god gammeldags mail :)

Venlig hilsen 

Peter fra L’SAMSU Clothing.